Wochenendchef Hobbychef Gartenverein Multilevelmarketing

Zda může víkendový šéf generovat normální příjem, závisí na různých faktorech: Typ vedlejší linie: Víceúrovňový marketing: Ve většině případů je obtížné získat významný příjem z víceúrovňového marketingu. Jen malé procento účastníků skutečně vydělává.

Další postranní potíže: Existuje mnoho dalších postranních potíží, které mohou být lukrativnější než víceúrovňový marketing, například: Např. online marketing, poradenství nebo freelancing.

Čas a úsilí: Časová investice: Aby mohl víkendový šéf generovat významný příjem, musí investovat spoustu času a úsilí do svého vedlejšího podnikání.

Ochota: Víkendový šéf musí být ochoten tvrdě pracovat a překonávat překážky.

Osobní dovednosti:

Motivace: Víkendový šéf musí být vysoce motivovaný a věřit ve svůj úspěch.

Prodejní dovednosti: Abyste byli úspěšní ve víceúrovňovém marketingu, je nutná určitá úroveň prodejních dovedností.

Obchodní znalosti: V závislosti na typu práce na částečný úvazek potřebuje víkendový šéf také obchodní znalosti.

Situace na trhu: Poptávka: Po produktech nebo službách víkendového šéfkuchaře musí být dostatečná poptávka. Konkurence: Víkendový šéf musí být schopen obstát v konkurenci.

Závěr: Obecná odpověď na to, zda víkendový šéf dokáže generovat skutečný příjem, neexistuje. Záleží na různých faktorech, jako jsou: B. typ vedlejší činnosti, požadovaný čas a úsilí, osobní dovednosti a situace na trhu.

Obecně je však obtížné vydělat si významný příjem vedlejším shonem. Většina lidí, kteří mají postranní shon, to dělá proto, aby si doplnili příjem nebo si přivydělali. Nelze posoudit, do jaké míry je aktivismus víkendového šéfa kompenzací osobních deficitů a snění. Je možné, že víkendový šéf prostě chce realizovat svůj sen o samostatné výdělečné činnosti. Je ale také možné, že se snaží nedostatek úspěchu v profesním životě kompenzovat svým vedlejším podnikáním. Je důležité, aby měl víkendový šéf realistická očekávání a nebyl zaslepen nereálnými sliby. Je také důležité, aby se vzdělával o rizicích a výzvách podnikání. Pokud je víkendový šéf ochoten tvrdě pracovat a vyrovnat se s neúspěchy, může být ve svém vedlejším podnikání úspěšný.

Nejen v zimě: systém sněhových koulí

Mnoho lidí, kteří se zabývají multilevel marketingem (MLM), si neuvědomuje, že jde o pyramidovou hru. Pyramidová schémata jsou nelegální podvodná schémata, ve kterých zisky „top“ účastníků pocházejí z investic „nových“ účastníků. Systém funguje pouze tak dlouho, dokud jsou stále noví účastníci. Jakmile se řetěz přetrhne, zisky zmizí a „spodní“ účastníci přijdou o své peníze.

MLM společnosti používají různé triky, aby nalákaly své účastníky:

Slib vysokých zisků: Společnosti slibují svým účastníkům vysoké zisky, kterých mohou dosáhnout s malou prací. Smysl pro komunitu: Společnosti vytvářejí pocit komunity a soudržnosti. Motivace prostřednictvím seminářů a akcí: Společnosti pořádají semináře a akce, aby motivovaly své účastníky a aby se cítili výjimečně. Mnoho lidí, kteří se zapojí do MLM, jsou vůči rizikům slepí. Věří slibům společností a nevidí, že jde o pyramidovou hru.

Známky pyramidové hry:

Vysoké vstupní náklady: Společnosti MLM si často účtují vysoké vstupní náklady. Slib vysokých zisků: Společnosti slibují svým účastníkům vysoké zisky, kterých mohou dosáhnout s malou prací. Zaměření na nábor nových účastníků: Zaměření není na prodej produktů, ale na nábor nových účastníků. Neprůhledná finanční struktura: Finanční struktura společnosti je neprůhledná. Pokud máte zájem o MLM společnost, měli byste být opatrní. Informujte se o společnosti a konceptu prodeje. Dávejte si pozor na příznaky pyramidové hry. Existují také renomované MLM společnosti. Tyto společnosti poskytují svým účastníkům vysoce kvalitní produkty a služby a pomáhají jim budovat jejich podnikání. Než se rozhodnete pro MLM společnost, měli byste si udělat průzkum a zvážit všechna rizika.

admin

By admin