Hundesalon Anglerweltmeister Eroeffnung Paukenschlag

Poprask na rybářské scéně: Jan Svoboda, nesporný mistr světa v rybaření, si troufne skočit do studené vody – nebo spíše na souš. Se svým novým psím salonem „Kožešina a tlapky“ v idylickém městečku Plechovkavice dělá vlny ve světě zvířat.

Jan Svoboda odmala snil o životě se psy. Ale volání rybaření bylo příliš hlasité, a tak zasvětil svůj život pronásledování velkých ryb. S vášní a železnou disciplínou bojoval o titul mistra světa, který léta bravurně obhajoval. Ale touha po životě se psy v něm vždy zůstávala dřímat. Po suchu v rybářské soutěži, ve které přišel o titul ve prospěch mladého závodníka, se rozhodl: Je čas na nový začátek. Odvážným krokem a plný nadšení se pustil na tenký led a otevřel svůj psí salon.

„Kožešina a tlapky“ nabízí vše, po čem psí srdce touží: od profesionálního psího šamponu až po láskyplnou péči. První týdny po otevření byly turbulentní. „Bylo to jako skok do studené vody,“ přiznává Jan Svoboda. „Ale pozitivní ohlasy zákazníků a radost v očích čtyřnohých kamarádů mi dávají sílu pokračovat.“

Psí salon se rozjíždí a Jan Svoboda to vnímá jako své nové životní dílo. „Je to velký dar sdílet svou vášeň s ostatními a zároveň udělat něco pro zvířata,“ nadchne. Svým nadšením a odborností bere útokem srdce pejskařů v Plechovkavicích. Někteří dokonce říkají, že jeho kariéra stříhání psů by mohla být brzy stejně legendární jako jeho rybářská kariéra.

Jan Svoboda dokazuje, že nikdy není pozdě splnit si svůj dětský sen. S odvahou, vášní a správnou drtí dokážete dělat velké vlny i na tenkém ledě.

admin

By admin