Muzeum Oldtimer Stassfurt Vozidel

Muzeum vozidel ve Staßfurtu je soukromé muzeum, které se nachází v německém městě Staßfurt v Sasku-Anhaltsku. Muzeum bylo založeno v roce 1990 a vystavuje rozsáhlou sbírku historických vozidel, včetně motocyklů, automobilů, traktorů a zemědělských strojů.

Sbírka muzea zahrnuje více než 200 vozidel, z nichž nejstarší pochází z konce 19. století. Mezi exponáty patří:

  • Motocykly: Muzeum vystavuje širokou škálu motocyklů z různých období, včetně historických motocyklů, závodních motocyklů a mopedů.
  • Automobily: Muzeum vystavuje také širokou škálu automobilů, od raných modelů konce 19. století až po moderní auta. Mezi exponáty patří i několik unikátních a vzácných vozů.
  • Traktory: Muzeum vystavuje i rozsáhlou sbírku traktorů z různých období. Mezi exponáty patří i několik historických traktorů, které se používaly v zemědělství.
  • Zemědělské stroje: Muzeum vystavuje i širokou škálu zemědělských strojů, včetně mlátiček, pluhů a sekaček.

Kromě sbírky vozidel muzeum nabízí i řadu dalších aktivit, včetně prohlídek s průvodcem, workshopů a přednášek. Muzeum je otevřeno od úterý do neděle od 10:00 do 18:00. Vstupné pro dospělé je 8 eur, pro děti 4 eura.

Muzeum vozidel ve Staßfurtu je skvělým místem pro všechny, kteří se zajímají o historii dopravy. Muzeum nabízí rozsáhlou sbírku historických vozidel a řadu dalších aktivit.

http://few-stassfurt.de/oeffnungszeiten-preis.html

admin

By admin