Barcoustics Liveband Hochzeit Trauung Akustisch Loungemusik

Přes 20 let zkušeností jako živý hudebník při různých příležitostech od svateb, recepcí, salonků, večeří, večírků až po pohřby. Získal německou cenu za rock a pop 2013 a 2019.

Základním pilířem barcoustics je Jörg Hecker. Ještě v lůně své matky – country/folkové zpěvačky – s ní stál na pódiu, a proto je již více než 25 let spojen s živou hudbou.

V 9 letech ho to s zvoněním v ruce přitáhlo na prkna světa, která ho uchvacuje dodnes. Ve 14 letech byl bubeníkem na plný úvazek v mateřské kapele a pokračoval v tradici muzikantů v rodině.

V této době také začal hrát na kytaru a první hodiny zpěvu dostal od Gunduly Frehde-Kunze z Berlína. Brzy ho přijali do svého souboru a dostal hlavní roli v muzikálu „Bett Side Story“.

V září 2002 se Jörg stal hlavním zpěvákem a kytaristou kapely Soundcheck a od té doby hrál úspěšně cover verzi a party hudbu z posledních 50 let po celém středním Německu.

Se zkušenostmi ze Soundchecku vznikly první vlastní tituly a byl založen projekt SOUNDLOUNGE, se kterým byli čtyři kluci brzy slyšet na rádiu PSR v Lipsku a rádiu HBW v Harzu.

Website: www.barcoustics.de

admin

By admin