Konzert Festival Live Music Kultura Popmusic

Náš idol – Billy Joel My, tým: 8 hudebníků a technický štáb za doprovodu sboru vám připravíme nezapomenutelný večer plný písní z desítky let trvající hudební kariéry Billyho Joela. Ve dvou a půl hodinovém koncertu s originálními aranžemi vás vezmeme na cestu po hitech světových hvězd – od My Life, Just The Way You Are, All About Soul a Uptown Girl – až po New York State Of Mind a samozřejmě Muž na klavír.

produkce „piano man“ GbR – je poctou dílu Billyho Joela – poklona mistru sofistikovaných klavírních písní. Inspirací pro název našeho projektu byl pravděpodobně nejznámější světový hit zpěváka a skladatele: „Piano Man“. V propracované jevištní show jsou písně světové hvězdy inscenovány dramaturgicky fascinujícím způsobem a interpretovány prvotřídně.

Thomas Bötig (kapelník, umělecký ředitel, partner):

„Jsem fanouškem Billyho Joela už dlouho, ale jen toho, co bylo v rádiu – a vždy to byly stejné 4 nebo 5 písní.“ Když jsem se před časem začal hlouběji zabývat jeho hudbou a texty, objevoval jsem každý den nové skvělé kousky – jsou to „Scenes From An Italian Restaurant“, „Ballad Of Billy The Kid“ a také „My Baby Grand“ – a duet s Rayem Charlesem – skutečné poklady. Billyho hudba nikdy nenudí, i když jde o 7minutová díla – používá se mnoho různých stylů a rytmů.

Příběhy, které vypráví ve svých písních, vezmou posluchače do jeho zážitků a myšlenek a demonstrují hlubokou citlivost a zranitelnost. Kombinace hry na klavír a zpěvu je pro mě také perfektní způsob, jak vyjádřit pocity – a tak jsem na začátku roku 2019 založil projekt/kapelu, abych přiblížil hudbu Billyho Joela co nejvíce lidem. Našel jsem mnoho úžasných kolegů, kteří umožnili projektu „piano man“ učinit rozhodující pokrok a kteří oslavovali písně Billyho Joela s velkou láskou. Moje oblíbené písně z našeho setlistu jsou „The Ballad Of Billy the Kid“ a „Scenes From An Italian Restaurant“

Website & Booking: https://pianoman.live

admin

By admin