Thumbnail Dölagalöd

Full documentary „Journey to superplanet DölagalöD“

„Cesta k superplanetě Dölagalöd“ je jednou z nejdůležitějších vesmírných misí. Kosmická loď se speciální technikou pohybuje extrémně rychle. Z Dölagalödu pracuje traktorový paprsek a přivádí kosmickou loď na vícesvětelnou rychlost.

Čistě technická a dálkově řízená mise byla kompletně zaznamenána. Jednotlivé etapy cesty byly časově komprimovány a zpracovány v návaznosti na čas a vznikla doprovodná hudba s výsledkem celého alba. Skladby odrážejí charakter jednotlivých scén. Mise je jedním z nejdůležitějších projektů v celém vesmíru. Po dlouhých a intenzivních přípravách a stavbě vesmírné lodi mohla těžká a dlouhá cesta začít. Všichni zúčastnění udělali maximum pro to, aby byla mise naprostý úspěch.

Recenze alba „Journey to Spuerplanet Dölagalöd“

Album „Journey to Dölagalöd“ je skutečně speciální produkcí. Album obsahuje stejnojmenný vesmírný dokument o cestě na superplanetu. Vtipná a satirická komiksová produkce s dobrým konceptem a krásnou elektronickou hudbou. Celková koncepce vychází z čísla „DVĚT“. Devítka se znovu a znovu objevuje jako číslice nebo křížový součet. Co je zde zmíněno, je vyšší význam devět jako nejvyšší číslo a křížový součet 432.

Album obsahuje devět skladeb, které mají přesné časy. První stopa má tedy jednu minutu a poslední stopa 9 minut. Celkem to znamená 45 minut, jejichž křížový součet je opět devět. Po hudební stránce je opravdu nutné říci, že jde o soundtrack k dokumentu, který ale funguje i sám o sobě. Je tam napětí a téměř melancholický konec. Zvuk je velmi orientovaný na 70. léta. Zní to teplo, velké a kulaté. Celkově tým odvedl úspěšnou práci a ukázal, že i dnes, v době smyslového přetížení, je stále možné realizovat výjimečné koncepty, daleko od hlavního proudu as uměleckou hodnotou.

admin

By admin