Shopping Mall Center Bonus Akce Clubcard Member

Pokud chcete nakupovat dnes, potřebujete spoustu času. Hlavně u pokladny. Jsou tam opravdu divné věci k pozorování. Zákazníci stojí u pokladny a sledují, jak pokladní skenuje zboží. Až když pokladní zmíní částku, začnou někteří zákazníci hledat svou peněženku.

To pak trvá 30 sekund, pak se hrabeme a hledáme. Pak řeknou „zaplaťte prosím kartou“. To vše můžete udělat před nebo během procesu inkasa. Ušetří čas následujícím zákazníkům. Ale teď šílenství pokračuje. Na řadě je pokladní: „Máte zákaznickou kartu“ – „Ne“ – „Chcete zákaznickou kartu?“ „Mohu použít věrnostní body Načíst svou zákaznickou kartu?“ – Odpověď: „Ne, to nyní není možné.“ Chcete-li to provést, musíte propojit aplikaci věrnostních bodů s aplikací zákaznické karty.“ – Zeptejte se zákazníka „Jak to mohu udělat?“ atd. Ale pokud máte dotazy k produktu, nikdo v supermarketu to neumí odpovědět vám. Jak lidé dříve přežili bez těchto věcí?

Nakupování v dnešním světě. Slevové kupony, zákaznické karty, věrnostní body. To znamená, že u pokladny to trvá déle a déle. Mnoho lidí je naštvaných.

Nakupování v dnešním světě se stává čím dál tím složitější a zdlouhavější. Slevové kupony, zákaznické karty a věrnostní programy sice na první pohled slibují úsporu peněz, ale ve skutečnosti prodlužují proces platby a mohou být pro zákazníky frustrující.

Zde je několik důvodů, proč nakupování trvá déle:

Složitost slevových kuponů: Mnoho slevových kuponů má složitá pravidla a podmínky, které je nutné před použitím prostudovat. To zabere čas a může vést k chybám.
Zákaznické karty a věrnostní body: Zákazníci musí před platbou často předložit svou zákaznickou kartu nebo zadat své věrnostní číslo. To může zdržet frontu u pokladny, zvláště pokud má zákazník více karet nebo si nepamatuje své věrnostní číslo.
Technické problémy: Někdy se s platebními terminály, zákaznickými kartami nebo věrnostními programy vyskytnou technické problémy, které dále prodlužují proces platby.
Nedostatek personálu: V mnoha obchodech je nedostatek pokladních, což vede k delším frontám u pokladen.

admin

By admin