Saal Mieten Hochzeit Elsteraue Catering Partyservice 04

Potřebujete zajistit catering nebo party servis, který je doručován nebo který byste si chtěli vyzvednout? Zde můžeme nabídnout naše služby. Díky několika desetiletím zkušeností v gastronomii a cateringu Vám můžeme nabídnout vysokou úroveň kvality, rozmanitosti a spolehlivosti. Aby byly naše služby optimální a efektivní, nenabízíme vám „všechno“. Náš sortiment cateringových a párty služeb vychází z naší hlavní činnosti a nabízí vhodné komponenty pro každý vkus a každou potřebu. S jakýmikoli speciálními požadavky nás však můžete kontaktovat.

Catering a bufety pro každou příležitost

Od Pegau přes Zeitz a Hohenmölsen po Lucku jsme vaším kontaktem pro catering a bufety. Díky našim dlouholetým zkušenostem, naší rozmanitosti a naší kvalitě zajistíme, že vaše akce bude úspěšná.

Rozmanitost pro každý vkus

Nabízíme vám velký výběr jídel a nápojů pro každý vkus. Ať už chcete klasický bufet s masem, rybami a zeleninou nebo vegetariánskou či veganskou verzi, najdeme pro vás tu pravou nabídku.

Kvalita a spolehlivost

Používáme pouze čerstvé, kvalitní suroviny a čerpáme z dlouholetých zkušeností. Můžeme tedy zaručit, že si vaši hosté užijí kulinářský zážitek.

Váš kontakt pro catering a bufety

Rádi Vám osobně poradíme a vytvoříme individuální nabídku pro Vaši akci. Kontaktujte nás ještě dnes a nechte se přesvědčit!

Website: www.elsteraue.org

admin

By admin