Verein Deckel Konserven Sammeln Leidenschaft

Z koníčka se stává poslání: je založeno sdružení sběratelů víček od plechovek.

Založení sdružení „Víko-Lovci“ otřáslo sběratelským světem s třeskem. To, co zpočátku začalo jako neškodný koníček, se rychle rozvinulo ve vášnivé poslání s dalekosáhlými cíli. Všechno to začalo snem: Zakladatelka Anna Meier, sama nadšená sběratelka víček na konzervy, měla na mysli sdružení, které by přivedlo sběratele z celého Německa a sdílelo její vášeň pro malé kovové kruhy.

Boj byl velký, domovní rovinka byla často daleko. Anna Meierová, poháněná svou vizí a nepotlačitelnou vůlí, se ale nevzdala. Každou zkoušku zvládla s vášní a vytrvalostí, až byl klub konečně spuštěn.

První krok byl učiněn, ale byl to jen začátek. Sdružení udělalo velké pokroky, udělalo vlny ve světě sběratelů a inspirovalo k nápadu stále více lidí. Vize zakladatele: spravedlnost pro všechna nenápadná víčka od plechovek, která se často ledabyle odhazují. „Zasloužíte si uznání a ocenění,“ řekla Anna Meierová.

Sdružení nabízí sběratelům platformu pro výměnu, pořádá setkání a akce a podporuje ohleduplné zacházení s malými kusy kovu.

Klub „Víko-Lovci“ je víc než jen koníček. Je to komunita lidí, kteří sdílejí svou vášeň a chtějí společně něco změnit. Důkaz, že z malého snu se může stát něco velkého.

admin

By admin