Synthesizer Modular Analog Doityourself Musicinstruments

Sam James Battle, známý také pod pseudonymem „LOOK MUM NO COMPUTER“, je britský hudebník a YouTuber, který si získal srdce fanoušků po celém světě svým originálním a zábavným přístupem k hudbě.

Battle se proslavil svými videi na YouTube, ve kterých předvádí neuvěřitelné hudební nástroje, které si sám sestrojil z nejrůznějších předmětů, jako jsou krabice, trubky, hračky a kuchyňské potřeby. Jeho vynalézavost a hudební talent se snoubí v zábavných a poutavých videích, která inspirují a baví miliony diváků.

Kromě tvorby videí Battle aktivně koncertuje a vystupuje živě. Jeho energická a interaktivní vystoupení plná originálních nástrojů a chytlavých melodií zaručeně zvednou ze židle i ty nejnáročnější publikum.

Battle není jen zručný hudebník a bavič, ale také talentovaný producent. Vlastní nahrávací studio, kde nahrává a produkuje své vlastní písně, které mísí prvky elektroniky, folku a rocku. Jeho hudba je plná energie a optimismu a odráží jeho jedinečný a kreativní přístup k životu.

Sam James Battle je inspirativní osobnost, která ukazuje, že s trochou vynalézavosti a vášně je možné dosáhnout neuvěřitelných věcí. Jeho hudba a videa přináší radost a zábavu lidem po celém světě a inspirují k tvořivosti a experimentování.

Pokud hledáte něco originálního a zábavného, co by vám zvedlo náladu, určitě se podívejte na kanál LOOK MUM NO COMPUTER na YouTube a užijte si Sama Jamese Battle v akci!

Dodatečné informace:

admin

By admin