Brauerei Nova Paka Bier Braukunst Tschechien

V malebném podhůří Krkonoš, v srdci Českého ráje, se nachází pivovar NOVA PAKA. Tato rodinná firma, založená v roce 1894, s hrdostí nese pochodeň bohaté pivovarnické tradice sahající až do 14. století. Pivovar NOVA PAKA se pyšní výrobou prémiových piv spodního kvašení, která se vaří podle tradičních receptur s využitím moderních technologií.

Brauerei Nova Paka Bier Braukunst Tschechien Restaurant

Pivovar Nová Paka je nezávislý, nezávislý pivovar a řadí se mezi středně velké pivovary. Má vlastní humnskou sladovnu, která vyrábí slad pouze pro vlastní potřebu. Pivo se zde vyrábí tradičním stylem spodně kvašených piv, tzv. ležáků, s charakteristickou plnou chlebovou chutí, dostatečnou přirozenou sytostí, zlatavou barvou, bohatou, typicky hustou pěnou, hořkostí a svíravostí. Díky nepřetržité tradici výroby piva a citlivým rekonstrukcím a stavebním změnám v duchu původní architektury je možné navštívit pivovar tak, jak byl postaven v roce 1872 a absolvovat komentovanou prohlídku, jak se pivo vaří dodnes. původní prostory. Důkazem toho jsou četná ocenění, která novopacký pivovar již získal.

Kromě klasických piv nabízí pivovar NOVA PAKA také:

  • Sezónní speciály: Pivovar pravidelně vaří sezonní piva, která odrážejí aktuální suroviny a roční období.
  • Pivní degustace: Pro milovníky piva nabízí pivovar prohlídky pivovaru s degustací piva a občerstvením.
  • Pivovarská hospůdka: V útulné pivovarské hospůdce si můžete vychutnat čerstvě natočené pivo NOVA PAKA a speciality české kuchyně.

Pivovar NOVA PAKA se aktivně zapojuje do regionálního dění a podporuje kulturní a sportovní aktivity. Pivo z Nové Paky si získalo oblibu nejen v České republice, ale i v zahraničí a je exportováno do více než 20 zemí světa.

Pokud hledáte kvalitní a chutné pivo s bohatou historií a tradicí, pak pivovar NOVA PAKA je to pravé pro vás!

Navštivte webové stránky pivovaru NOVA PAKA a dozvíte se více: https://www.novopackepivo.cz/

admin

By admin